perjantai 10. tammikuuta 2014

Lumia odotellessa..

Meillä alkoi keskiviikkona vuoden tauon jälkeen Chilin kanssa rallytokon jatkokurssi Masseterissa. En muistanutkaan kuinka hauskaa se oli! Siinä kun ei tokomaiseen tapaan tarvitse viilata pilkkua ja käsilläkin saa antaa apuohjeita. Tehtiin hommia hyvällä yhteistyöllä ja ihmettelin kuinka tuo pikkuakka voikaan muistaa niitä käskyjä vieläkin. Jääräpäisesti se laski kankkuaan maahan joka välissä, mutta kai sekin pikkuhiljaa hitsaantuu, kunhan treenataan. Chilin kanssa on niin mukava treenata, koska se antaa moninkertaisesti anteeksi, jos töppää ja ohjaakin väärin. Ihan kuin lukisi ajatuksia ;)

Harjoiteltiin 360 asteen käännöksiä oikealle ja vasemmalle, eteentuloja eri kautta ja sivulle palaamisia oikealta ja vasemmalta. Koiran kiertoa tehtiin myöskin istuessa, maatessa ja seistessä, sekä muutamia sarjoja. Hyvin meni ohjeet perille ja C oli innokkaasti toteuttamassa. Tekee kyllä hyvää meille tehdä välillä ihan kaksistaan. Melkein tuli jopa kisailufiilis, mutta katsotaan nyt :D
Tekeeköhän muillakin koirat tällaisen
"olen liikkumatta ja ilmeetön"
kun nappaa kameran käteen :D


2.2. Aloitetaan Chilin kanssa myöskin dobo. Olen halunnut jo pitkään päästä kokeilemaan sitä ja nyt saatiin aikaiseksi Reetan kanssa varattua paikat Kompassista.

Koska tällä hetkellä ulkona on tosi mälsää treenata surkeiden sadesäiden vuoksi, niin ollaan tehty omanlaisia variaatioita Dieselin kanssa tottista varten. Pieni asunto ei helpota tilan käyttöä ollenkaan, mutta esim. hyppy ollaan saatu "kotikuntoon" saa nähdä kuinka kunnossa se on treeneissä :D.


Tämän viikon molemmat ovat olleet vuorotellen yövuoroissa mukana. Koira saa ihmeitä aikaan, kun joskus jopa agressiivinenkin dementoitunut asukas eksyy käytävälle. Murheet unohtuu ja nukkumaan mennään mieluusti takaisin tälläisten pusupettereiden saatellessa ;) Hyvinkin sekava asukas tunnistaa, että kyseessä on koira "ihanan kiltti koira"..

Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti