tiistai 25. helmikuuta 2014

Happy :)

Käytiin eilen kasvattajan järjestämissä joukkokuvauksissa Dieselin kanssa. Silmiä ei tällä lertaa tutkittu, sillä niistä peilattiin jo se yksi vaivainen ripsi silloin staffipäivien yhteydessä.

Saatiin aivan mahtavia tuloksia! Lonkat B/A, kyynärät 0/0 ja polvet 0/0!!
Mä oon ikionnellinen etenkin noista kyynäristä :) vaikka tiedän ettei se koiraa yhtään paremmaksi tee, niin on se ihana uutinen. Kennelliittohan ei ole kuvia vielä vahvistanut, mutta näin itse kuvat, joista todellakin voi todeta että kupit olivat kauniit ja tasaiset ja nivelpinnat puhtaat (on nimittäin hieman rosoisempiakin nähty ;) ) ja se riittää mulle. Eipä mulla oikeastaan lonkilla niin väliä ollut.

Tainnutettu pikkumies, johon ei meinannut rauhoittavat toimia ;)
Diesel oli ihan kamalissa "krapuloissa" herätyksen jälkeen ja ihan sama mistä kuului vähänkin rähinää tai haukkumista se oli heti vastaamassa. Reppana :D

Näistä innostuneena meinasin syksyn tullen ilmottautua D:n kanssa agilityn alkeisiin. Saa nähdä riittääkö omat rahkeet agiliitoon.. Tokoilu varmasti jatkuu ykkösenä, mutta mukavana kakkosena voisi olla agility. Chilin kanssa taidan jatkaa tuolla rallytokossa. Se on vaan niin kivaa kun toinen on innoissaan ja oppii tosi nopeasti uutta.

Lauantaina Dieselin ollessa aivan raato staffien ja amstaffien harrastuspäivien jälkeen (joissa muuten oli tosi kivaa!) ja Chilin kerjätessä jatkuvaa huomiota, opetin sen naksuttimen avulla nostamaan tassut ämpärin päälle ja kiertämään sitä. Oppi sen alle tunnissa! Huippu tyttö :) 

Chili reippailee <3

Kevättä rinnassa!

Tiia


5 kommenttia:

 1. Onnea ihanista kuvaustuloksista :DDD Kyllä se mieltä rauhoittaa, kun tietää että siellä sisällä on kaikki kunnossa. En muuten huomannut teitä ollenkaan siellä staffipäivillä, tai en tajunnut edes katsella sen vertaa ympärilleni... Olisi ollut hauska nähdä ihan "oikeestikin" :) En tiedä mihin se koko päivä meni...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hujauksessa se aika meni meiltäkin! Sitä paitsi Diesel oli tosi nolo kun ärdäs alkuun muille uroksille ja oli astumassa kaikki nartut :DD Onneks oli häkki mukana niin sai aina hetkeksi jäähylle ja itse kahvin käteen :) Harmitti hurjana ettei ollut Chiliä mukana, kun sitä rallytoko-rataa olis saanu käydä kokeilemassa..

   Poista
  2. Niin ja kiitos onnitteluista! Jotenkin sitä lähti ihan eri mielellä kuviin tällä kertaa kun "pahin" tulos jo edellisen kohdalla saatu ja huomattu, että elo jatkuu kumminkin, tosin hieman eri tavoin :)

   Poista
 2. Hei onnea hyvistä tuloksista! Mäkin luen sun blogia, ja tuntuu hölmöltä etten oo koskaan kommentoinut mitään.. Me ollaan kanssa hurahdettu rally-tokoon, ja kokeiltiinkin staffipäivillä vähän sitä rataa. :) Ja opeteltiin kanssa hiljattain toi vadin ympäri pyöriminen, sen jälkeen alkoikin sujua vierellä pyöriminen ja kääntyily ihan uusissa sfääreissä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista :)
   Hahaa! Siitä varmaan johtuikin että se oli niin helppoa C:lle :D Liisan kanssa naurettiin just viime kerralla kun toi on niin innoissaan niissä käännöissä yms. että tekee ajoittain sellasia superloikkia :D

   Poista