tiistai 8. lokakuuta 2013

Murkkuikäinen pikku-ukko

Viime sunnuntaina käytiin siis korkkaamassa treenit Espoon Agimestassa. Kontakti oli meidän välillä lähes täysin hukassa. Tultiin Reetan ja Empun koirien kanssa (molemmat narttuja) samalla autolla ja kaikki koirat tietysti samassa takakontissa (voi vaan kuvitella mitä pikku-ukko yritti koko puolen tunnin matkan!).

Paikan päällä D kävi ihan totaalikierroksilla ja kontaktin sai vain ja ainoastaan sarjapalkkana. Kun olisi ollut jonkinlainen järki mikä järki? päässä, olisi jätetty treeni onnistuneeseen luoksepäästävyyteen ja ryhmäpaikkamakuuseen, jonka jälkeen harjoiteltu rauhoittumista sivussa. Mutta ei. On ne nartut murkkuikäisen mieleen vaan tällä hetkellä niin pop.. Seuraaviin treeneihin saakin matkustaa häkissä ;)

Tunnin jälkeen vein Dieselin ulkona sivuun ja tehtiin onnistuneet kontaktiharjoitukset, muutama seuraaminen ja vapautus. Hyvin meni. Illalla käytiin läheisen koulun pihalla tekemässä seuraamista, paikkamakuuta ja jäämisiä. Saatiin todella onnistuneet treenit ja monta koirakkoa vielä häiriöksi. Tehtiin tarkoituksella vain helppoja juttuja, että molemmille jäi onnistunut olo :)

Maanantaina meillä kompassissa viimeiset toko-treenit :( tehtiin kaukoja, luoksetuloa, noutokapulaakin pidettiin vähän ja meni hiukan paremmin, seuraamista, perusasentoa, sivuttain liikkumista jne. Tunti oli Dieselin osalta täysi kymppi! Jäi niin voittaja fiilis taas pitkästä aikaa :)

Kerronkin tuossa aikaisemmin opettaneeni viime viikolla Chilin kuolemaan. No, nyt se tarjoaa sitä joka paikassa. Ihan sama mitä pyytää, niin se kellahtaa kumoon :D

Chili
Käytiin torstaina heittelemässä frisbeitä ja koissut
pääsi posettamaan



Diesel 

Tiia


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti