tiistai 1. lokakuuta 2013

Elämä on jälleen mitä mahtavinta!

Dieselin tassu parani hurjan nopeasti, perjantaina käytiin kasvattajan luona, joka hieroi pikku-ukon. Toinen nautti täysin rinnoin koskettelusta :) Diesel pääsi myös nuuhkaisemaan aidan takaa Siirin vauvoja, voihan ihmetystä! Ei mitään riehumistaan tai hännän heilutusta, vain ihmettelyä..

Suloinen Siirin vaavi :)
 Torstaista lähtien ollaan pikkuhiljaa pidennetty lenkkiä ja eilen koiruudet olivat ekaa kertaa vapaana. Voi sitä riemun määrää! Oli niin ihana kattoa kun riehuivat keskenään superonnellisina :)

Ryhmä rämä herättää taas hämmästystä

Yhteinen keppi paras keppi

..

Löydettiin ihana paikka, valkoisilta hiekkadyyneiltä..


 Omistajan hermoja on ajoittain koeteltu kotiin tullessa.. Joka päivä kotona on odottanut jokin ihana "pikkuylläri" mammaa varten. Pahin v*tutus taisi iskeä kun viime viikolla astelin kotiin ja D oli nakertanut ystäväni p*rkeleen kalliista kengästä koron.. Huooh. Nämä ajat ovat toivottavasti taas takana päin. 

Maanantain tokotreenitkin oli ihan huippua! Keskittymiskyky oli ihan omaa luokkaansa, verrattuna esim. viikon takaiseen, jolloin toinen suoritti kaiken 150% innolla, hampaat kolissen käsivarsille tms.. ja kaikki hajut ja muut oli superhyperihania.

Eilen suoritettiin treeneissä pieni kokeenomainen ratakin. Seuraamista n. 10m, pysähdys, peruutus 2 askelta, käännös oikeaan, pysähdys, koira jäi istumaan, kutsu 15m jälkeen luokse, käännös oikeaan, muutama askel ja pysähdys, hyppy ja vapautus palkkakipolle. Kaikki meni tosi hienosti, peruutukseen otin namin avuksi, sillä sitä ei olla juurikaan treenattu. Muuten siis mahti koira!

Tokoilun suhteen saatiin kivoja uutisia muutenkin, ensi sunnuntaina meillä alkaa talvikaudelle, joka toinen sunnuntai tokotreenit Espoossa Agimestassa :) 


Opeteltiin superhyödyllisiä asioita eilen. Chilin opetin "kuolemaan" ja Dieselille "anna tassu", "toinen" :) chilillä meni n. 5 min ja Dieselillä 2 päivää. Huomaa selvästi kumpi on uros :D

Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti