keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Roturace 2013 ja Staffipäivät turuus

Osallistuimme Hyvinkään vinttikoiraradalla järjestettyyn Roturaceen launataina 8.6.

 Juokkueessamme oli siis 4 staffia; Chili, Madde (Chilin sisko ja Dieselin äiti), Renne (Chilin velipuoli) ja Martta (Chilin siskopuoli). Jengimme juoksi nimellä "Punaiset syksysiat", sijoittumalla 20. ja voittamalla hauskin nimi-kilpailun. Aika joukkueille laskettiin toiseksi nopeimman ajan ja toiseksi hitaimman ajan yhteisluvulla.
Joukkueemme yksilösijoitukset:
55. Renne 8.04s
61. Madde 8.12s
88. Chili 8.65s
117. Martta 16.25s

Martta päätti matkan aikana viihdyttää myös yleisöä muutamalla kunniapyrähdyksellä, joten aika tuplaantui muihin verrattuna. Chili juoksi täysiä maaliin kunnes hieman ennen maaliviivaa alkoi ihmettelemään, jotta mihin se mamma oikein katosi kun omistaja unohti kutsua toista, vaan äkkiä korjasi suunnan maaliin asti.
Meidän joukkueemme ajaksi tuli Chilin ja Madden yhteisaika 16,77s.

Yllä rata harjoituspäivältä
"Punaiset syöksysiat"
vas. Madde, Renne, Martta ja Chili

 Osallistuin Dieselin kanssa myös juoksijoiden mätsäriin, kun ei jaksettu odotella pentuluokkaa. Ja kuinka ollakaan, pikkukirppu oli punaisten 2.! Hienosti meni kehässä. Ruohoalustalla tulisi kumminkin harjoitella enempi, kun tuntuu hajut olevan paljon voimakkaampia siellä ja helposti pää painuu alas.. Päivä oli kaiken kaikkiaan mahtava ja ilmat suosivat meitä.


Diesel Roturacen juoksijoiden match shown 2.


Seuraavana päivänä ajelimme Turkuun staffipäiville. Chilin kanssa päivät ei menneet ihan putkeen, jokaiselle piti rähjätä jo alkuunsa ja neiti saikin viettää pidemmän tovin häkissä, jonka onneksi otimme mukaan. Kävimme sen kanssa kumminkin kokeilemassa makkaransyönti-kisaa, eikä kauaa kulunut kun kipot olivat tyhjät.


Staffipäivillä oli myös mätsäri, johon Dieselin kanssa osallistuttiin. Diesel oli ROP-pentu ja lopuksi järjestettiin missikisat kaikille "kilpailuluokan" uroksille ja nartuille, joista Diesel sijoittui kolmanneksi :)


Diesel ROP-pentu

"Missikisan" voittajat

Paikanpäällä oli myös Johanna Roine ottamassa verinäytteitä staffien atopia- ja allergia tutkimukseen (johon muuten tarvitaan terveiden koirien näytteitä), johon tietysti osallistuimme.. Samalla vastaimme molemmista koirista ruokintakyselyyn. Näytteenotto oli tuskaista koirille ja omistajille, mutta selvisimme siitä kumminkin hengissä. Takaisin ajelimme kuorsaavat tahvot takapenkillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti