lauantai 25. tammikuuta 2014

Kuulumisia

Käväistiin tasan viikko sitten Turun winter dog showssa (kuvamateriaalia ei ole laisinkaan). Osallistuin näyttelyyn Siirin kanssa ja meidän haukut viettivät aikaa Ramin luona. Siiri pärjäsi todella hienosti AVO ERI, AVK1, PN3, SA VASERT VARACA. Meidän kehään meno oli ihan kamala farssi, en edes huomannut kun avoin luokka alkoi ja koirakin oli vielä häkissä, numerolappu kateissa ja namit repussa. Kaappasin koiran häkistä, Mirva tuli perästä kiinnittämään numerolapun ja koiraa seisotettiin ilman namia. Tuomari kuitenkin tykkäsi Siiristä heti alkuunsa (onneksi!). Siiri on aina luokkansa ensimmäinen, nimen alkaessa a:lla joten paljoa ei keretty kerätä itseämme ennen näytille menoa..
 Tästä retkestä positiivisin mielin meinasin ottaa sen mukaan seuraavallekin reissulle :)

Talvi tuli ja tuli muuten kovat pakkasetkin. Täällä on ollut jatkuvasti pakkasta -15- -21 astetta. Ripsetkin on olleet jäässä kun ollaan ulkoiltu, koirat ihme kyllä ovat jaksaneet todella mukavasti ulkoilla, alkuun ovat nostelleet hieman tassuja, mutta reippaassa vauhdissa se unohtuu. Chili on jopa yrittänyt pidempiä lenkkejä kuin omistaja ulkona viitsisi olla ja vaikka olenkin yrittänyt mahdollisimman pitkään olla, mutta 1-1,5h on ollut ihan maksimia. Tämän aamun -8 pakkasasteet tuntuivatkin siis suoraan sanottuna ihan plussakeleiltä.

Pakkanen ei pure meitä ;)Chili ja ihana auringon paiste

Eilen vuokrattiin Kaisan kanssa kompassin tokohalli tunniksi. Tunsin ihan mieletöntä voiton riemua, sillä ollaan hiottu "pidä"-käskyä Dieselin kanssa melkeinpuoli vuotta (joo, se on staffi) ja sain sen vihdoin onnistumaan :) ahh! 
Treenailtiin myös hyppyä, mikä onnistui joka kerta. Hieman mietityttää, kuinka monta lautaa stafgilla pitää olla siinä esteeseä, kun kolmella laudalla kolahteli polvet helposti. Seuraamista tehtiin pieniä pätkiä ja yhdessä paikkamakuuta, mikä onnistui hyvin. Kävin piilossakin muutamn kerran, mutta ei tuo ollut moksiskaan :)
Miki ja Diesel, ahkerat perjantai-aamun totkoilijat

Paikkamakuuta

Pieni rakas tokoilijani

Tein Chilille eilen vanhan takin kaavoilla uuden.
Hieman on neiti paineistettuna kuvan alla, kun olisi
niin paljon mieluummin ollut  riekkumassa kamujen kanssa ;)
Tiia2 kommenttia:

  1. Heips! Meillä on ollut satunnaisesti kolme, joskus neljä lautaa esteessä. Kokeissa myös sekalaisesti, viimeksi oli justiin neljä, ja neljä sille musta "oikeasti" kuuluisikin. Tekniikkatreeniä teen kahdella laudalla, mutta tuohon kolautteluun meillä auttoi viime kesänä, kun latasin siihen täydet neljä lautaa, jolloin sen oli "pakko edes yrittää täysillä". Ja johan tepsi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä :)Pitää kokeilla seuraavalla kerralla että laitan enemmän. Me ollaan muutenkin tosi vähän treenattu tota hyppyä.. Tämä kun saadaan toimimaan niin sitten pitäisi lähteä yhdistämään sarjoja ja katsoa jotkut möllit meille :)

      Poista