perjantai 27. joulukuuta 2013

Terveisiä sairastuvalta..


Kuun alussa olimme Dieselin kanssa Staffien ja amstaffien talvipäivillä Klaukkalassa, osallistuimme Nuori Staffi kisaankin ja Diesel sijoittui oman luokkansa neljänneksi. Lisäksi tutkitutettiin D:n silmät, ekalla kerralla näytti puhtailta, mutta aine ei ollut vaikuttanut kunnolla silmän tutkimista varten ja uudelleen mennessä vasemman silmäluomen sisäpuolelta löytyi yksi ylimääräinen ripsi. Se ei kumminkaan menoa haittaa ja jos haittaa, niin käydään otattamassa pois. Itse toimin tapahtumassa myös talkoolaisena ja oli todella mukavaa tutustua uusiin staffi-ihmisiin :) Päivän päätteeksi, saatiin halli omaan käyttöön ja pidettiin kimpassa tottistreenit..



Saatiin jälleen ihania kuvia kun Niklas oli kuvaamassa tätäkin tapahtumaa!
(c) Niklas Montonen




 Koirat ovat viettäneet sairaslomaa vuorotellen ja nyt ollaan *kopkop* oltu vihdoin ja viimein jouluviikko terveinä.

Muutamia viikkoja sitten Diesel sai yhtäkkisesti yön aikana hurjan allergisen reaktion (joka luultavimmin johtui joulusiivoukseen käytetyistä uusista pesuaineista, jätkä kun tuppaa nuolemaan joka paikkaa..).
Annettiin heti aamusta kyylääkkeet naamariin ja paiseet laskivat, palasivat illalla uudelleen ja sitten taas tablettia naamaan. Patit eivät kuitenkaan hävinneet ja mies vei seuraavana aamuna D:n ell, missä pistettiin lyhytvaikutteista kortisonia, patit palasivat uudelleen seuraavaksi aamuksi. Varattiin taas eläinlääkäri ja jynssäsin kaikki paikat kuumalla vedellä. Illalla eläinlääkäriin mennessä patteja ei sitten ollutkaan! 
Mutta jotta kaikki ei olisi mennyt liian helpoksi, sai pikkumies kennelyskän, joka kestikin 1,5 viikkoa ja eilen ensimmäsitä kertaa päästin kakarat keskenään riehumaan ulos.

Pattisession aikana koirat riehaantuivat pahasti himassa ja seurauksen Chilin korvanlehti repesi. Haavahan tietysti tulehtui, jonka seurauksena alkoi antibioottikuuri ja neiti kulki kauluri päässä kotona viikon verran.

Viimeiset pari viikkoa ovat tosi turhauttavat. Diesel on tuhonnut kotona kaikki pikkujuttuja, kuten servettipaketteja, lahjapaperia, pipon, kuitteja, kyniä ja kaikkea muuta mitä on jostain keksinyt suuhunsa napata. Mitään aarteenetsintää tai muuta virikettä on ollut turha edes miettiä lenkeistä puhumattakaan, sillä röhinä ja yksiminen limaklimppeineen alkoi välittömästi.. Pienissä pätkissä ollaan tokoiltu kotona, mutta siitäkin toinen innostui vähän turhankin paljon kun virtaa oli liikaa ;)

Viikon verran täällä majailikin kaksi seinähullua staffia ja vielä hullummat omistajat. Kunnes C:n korva parani siihen kuntoon että kesti riekkumisen sateessa, sillä vesisadettahan Helsingissä on riittänyt :(

Kävin messarin Koira 2013 tapahtumassa ja mukaan lähti Synoquinin uusi nivelvalmiste, melkein puolet halvemmalla kuin apteekista! Lisäksi Back On Track -mantteli yhteiskäyttöön molemmille ja herkkuja tietysti. 
Poseeraaminen ei voinut vähempiä kiinnostaa..

Chili oli mulla mukana messukoirana, ei tosin kehässä, mutta staffikopilla viihdyttiin jokunen hetki rotuun tutustujien rapsutellessa. Olin ylpeä tästä minun pienestä akkapahasta, kun kertaakaan ei ärissyt yhdellekään koiralle, vaikka osa kävikin iholla nuuhkimassa neitiä (Chili kun ei ole staffi sosiaalisimmasta päästä..) käytiin staffikehän laidalla ihan vain katselemassa ja kasvattajaa moikkaamassa ja kauniita koiria oli taas kerran kehässä :)

Chili osallistui foorumin piparihaasteeseen

Samoin Diesel, jolla meinasi kadota heti pipari
parempiin suihin

Jouluiset terveiset meidän kaksikolta, jotka pikkuhiljaa
palautuvat taas elävien kirjoihin ;)

Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti