torstai 23. toukokuuta 2013

Kesälomaa odotellen..

Viikonloppuna siis oli ensimmäinen epävirallinen pentunäyttelymme Lahdessa, jossa menestys ei ihan päätä huimannut ;) itse oli kuitenkin Dieseliin todella tyytyväinen! Koko kehän ajan kulki nätisti löysällä hihnalla ja jaksoi hyvin seistä. Tuomari katsoi kuitenkin kultapojumme vielä turhan ilmavaksi, mutta minä olen tyytyväinen ja se on pääasia. Paljon saimme kuitenkin kehuja, jotka lämmittivät mieltä.

Dieselin ensimmäinen arvostelu:
"6kk. Vielä melko ilmava pentu. Hyvänmallinen pää. Hyvät korvat. Tummat pyöreät silmät. Riittävän vahva kuono-osa. Hyvä kaula. Hyvä eturinta. Hyvät raajat ja käpälät. Rungon tulee vielä voimistua. Hyvin kulmautunut takaa. Hyvä ylälinja. Miellyttävä käytös." Sij. 4/4

Eilen näimme pitkästä aikaa Dieselin veljeä "Benjaminia" joka muistuttaa aivan enoaan! Hurjaa oli nähdä kuinka pennut tosiaankin ovat kasvaneet! Kovasti olivat veljekset samanlaisia ja kuitenkin niin erilaiset.

Käytiin tänään  Hskp:n järkkäämässä koiranpäivä tapahtumassa. Anti oli melkoisen surkea huonon ilman takia. Koko ajan satoi vettä. Oikeastaan koko päivän on satanut ja koirat ovatkin saaneet suihkun kaikkien lenkkien päätteeksi.
Otin mukaan tällä kertaa vain Dieselin. Alunperin ajatuksena oli mennä kokeilemaan Chilin kanssa viehejuoksua, mutta sateen takia jätin hienohelman kotiin köllöttelemään. (Meinataan nimittäin ihan leikkimielellä osallistua roturaceen 8.6.2013 Hyvinkäällä.)
Sain ensimmäisen kunnon häiriöharjoituksen sivulle tuloon ja seuraamiseen ja hienostihan se taas meni. Lopuksi Diesel ei enään halunnut sukukalleuksiaan kastella lammikoissa, joten jätettiin homma siihen kun se oli vielä mukavaa :)
Kokeilemme myös Dieselin kanssa paikan päällä rallytokoa (hyvin huonolla menestyksellä). Kokeilimme rallytokoa Chilin kanssa talvella, joten sen kanssa radan suorittaminen olisi onnistunutkin, mutta Dieselille tilanne tuntui liian hankalalta, kun monissa pisteissä oli suoritettavana asioita, joita emme ole vielä treenailleet..(omistaja tuntui myöskin olevan ihan kujalla kylttien kanssa..)

Löysin kuitenkin koko tapahtuman ainoan kojun ja kuinka ollakaan mukaan sattui jälleen kerran mitä ihastuttavimmat pannat.. 

               

Tapahtuman jälkeen kävimme kaverini kanssa leikittämässä Haltialan mutaisilla pelloilla koiruuksia ja tämän jälkeen pääsi pikku-ukko suihkuun. Hienohelma-Chili pääsi sitten boxeri-ystävänsä kanssa pellolle riekkumaan.

Harmillista, mutta taas on kamera unohtunut matkasta..

Tiia





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti