maanantai 22. huhtikuuta 2013

Koiranpentu sairastaa...

Dieselille iski kevätflunssa. Nyt lepäilläänkin muutama päivä, josko menisi ohi.



Pieni sairaslomalainen

Pentutokossa se on oppinut perusasennon, maahanmenon ja siellä odottamisen, seuraamaan ja seisomaan jäämisen, tosin vielä käsimerkeillä ja namin avuin, mutta eipä tässä kiirettä olekaan! Nyt kun maat on sulaneet, meinasin käydä ostamassa muutaman lasten ämpärin, että voidaan aloittaa ruudun harjoittelu, kun se ei sisällä oikein onnistu.
Näyttelyjuttuja ollaan myös treenattu ahkerasti ja nätisti kulkeekin ja seisoo ja antaa kosketella. Eka epävirallinen pentunäyttely onkin edessä 19.5 Lahdessa. Diesel on onneksi älyttömän perso ruoalle, joten muut koirat jäävät ainakin vielä herkuille kakkoseksi.

Lenkillä se on vieläkin melko lahopää, etenkin jos Chili on mukana (tai ylipäätään toinen koira). Silloin on vedettävä niin kovaa menemään, että melkein taju lähtee ja kaikki vastaantuleva tavara maassa on ehdottomasti popsittava mahdollisimman nopeasti suuhun! Diesel on muutenkin ollut hämmästyttävän rohkea ihan kaiken suhteen, mitään pelottavaa ei ole vielä eteen sattunut.. Saas nähdä kuinka sitten käy kun murkkuikä alkaa..?

Maitohampaatkin ovat vaihtuneet tällä komealla miehellä rautaisiin. Alaleuka vaikuttaa hitusen köyhältä, mutta katsotaan, katsotaan kuinka se ajan saatossa kehittyy ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti